Μαθήματα Ζωγραφικής One Stroke

Asimina's Art
One Stroke Elite Certifying Instructor
& Distributor - Greece

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011


Καλό μήνα σε όλους!!!!!!!!
Ένας μήνας που θα μας φέρει την Άνοιξη με τα όμορφα και ζεστά χρώματά της ,με τα λουλούδια να γεμίζουν τους αγρούς και να στολίζουν τους κήπους και τις βεράντες μας,αλλά θα μας φέρει και τη γιορτή του Πάσχα που κάθε σπίτι θα γεμίσει με χαρά και μυρωδιές από κουλούρια .
Τα υπόλοιπα ....όπως το μάζεμα των χαλιών και το ¨ανέβασμα¨των χειμωνιάτικων ρούχων δεν θέλω να το σκέφτομαι!!!Από όλο αυτό θα κρατήσω μόνο τη στιγμή που τα παιδάκια μου δοκιμάζουν τα περσινά τους ρούχα και ανακαλύπτω πόσο μεγάλωσαν και χαίρομαι πολύ!

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τιε επισκέψεις σας στο blog μου και χαίρομαι πολύ που οι φίλοι αναγνώστες ξεπέρασαν τους 200!

Γι' αυτό θα ήθελα να κάνω μια κλήρωση....

Όσοι λοιπόν αφήσετε ένα σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση θα λάβετε μέρος σε κλήρωση για να κερδίσετε ένα δωρεάν μάθημα στο εργαστήριο της ONE STROKE (ή βασικό ή μάθημα μοτίβου).

Εάν λοιπόν ενδιαφέρεστε αφήστε ένα σχόλιο έως τις 15/04 .

Σας ευχαριστώ πολύ!!

19 σχόλια:

  1. Καλό μήνα!θέλω θέλω!Αν κληρωθώ θα κάνω τα πάντα για να κατέβω να κάνουμε μάθημα παρέα!γιούπι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μινάκι μου
    ΚΑΛΟ, ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ, ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΣΤΟ ΜΗΝΑ σου εύχομαι!!!
    Ξέρεις οτι θάθελα πολύ να έρθω κοντά σου (άλλωστε μαθαίνω κι απο "άλλες" μαθήτριες...) δεν ξέρω όμως αν θα το μπορέσω.
    Μένω εκτός κλήρωσης μην στερή.Οσο για τους αναγνώστες σου εύχομαι να τους χιλιάσεις γιατί το αξίζεις!!!
    Φιλιάάάά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εγώ έλεγα ότι το δώρο θα'ναι η πιατέλα!
    Να τους χιλιάσεις και τους αναγνώστες και τους μαθητές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ πόσο ωραία είναι αυτά που φτιάχνεις.Να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες και να συνεχίσεις να μας προσφέρεις τόσο όμορφες εικόνες από τα χεράκια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ Ασημίνα τον ξέρεις τον καϋμό μου!!! Πολύ θα ήθελα!!! Δεν είμαι σίγουρη όμως οτι θα καταφέρω να έρθω αν κερδίσω και σου έχω εξηγήσει τους λόγους!!!

    Σε φιλώωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ! ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΔΙΚΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΓΕΜΑΤΟ ΧΡΩΜΑ.(ΑΠ'ΕΞΩ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ!)ΦΙΛΙΚΑ ΕΥΓΕΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μινάκι μου, με τις ευχές μου για καλό μήνα, την προσδοκία να ξεκινήσω τα σεμινάρια, την επιθυμία να είμαι η τυχερή του διαγωνισμού σου, σου στέλνω την αγάπη μου, θετική ενέργεια, χαμόγελα, & χρώματα σαν αυτά που γεμίζουν τις δημιουργίες σου. Από την πρώτη στιγμή που σε γνώρισα ήμουν σίγουρη ότι σου αξίζουν τα καλύτερα.Πάντα επιτυχία σ΄ότι κάνεις. Πολλά πολλά φιλιά. Θα τα πούμε κι από κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kαλό μήνα κι από μένα Μίνα μου!!! Νομίζω ότι πάντα θα έχω κάποιο λόγο για να σε επισκέπτομαι στο ζεστό εργαστήρι σου!!! Η γλυκιά παρουσία σου εκεί σε συνδυασμό με την καλή παρέα και τον ζεστό καφέ με κάνουν να επιθυμώ να κερδίσω έστω και ένα μάθημα παραπάνω!!
    Τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ασημινα μου,ειναι δυνατον ναμην θελουμε να κερδισουμε ενα τοσο υπεροχο δωρακι απο εσενα???αφου το ξεριες πως η τεχνικη σου ειναι κρυφο μερακι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Asimina μου να τους χιλιάσεις!!! Ακόμη κι αν δεν βλέπεις σχόλιά μου συχνά να ξέρεις πως πάντα περνάω από το σπιτάκι σου και θαυμάζω τις δημιουργίες σου!!! Θα'θελα πολύ να κερδίσω το σεμινάριο αλλά δε θα μπορούσα να το παρακολουθήσω λόγω απόστασης. Έτσι απλά πέρασα να σου πω ένα "γεια" και να συνεχίσεις την καλή δουλειά! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. για σου ασημινακι μου καλο μηνα και σου ευχωμαι να πανε ολα καλα . με την ανοιξη σου ευχωμαινα εχης δυναμη και αντωχες για τα καλλα και τα δυσκολα που μας φερνη η ζωη πολλα φιλια η μαιρη απο κινεττα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα Ασημίνα,σου εύχομαι καλό μήνα και ένα γλυκό και γεμάτο μυρωδιές Πάσχα. Περνάω συχνά απ το blogoσπιτάκι σου και ας μην σχολιάζω, γιατί τα έργα σου είναι το ένα καλύτερο απ το άλλο.
    Αν είμαι η τυχερή, είναι βέβαιο πως θα έρθω και ας έχουμε 500km που μας χωρίζουν, γιατί ανεβαίνω συχνά Αθήνα.
    Καλή Άνοιξη σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!!!
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΣ!!!
    ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑ!!!
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το ιστολόγιό σας είναι όμορφη! Θέλετε να μάθετε τα blogs JARDIM DAS BORBOLETAS VINTAGE και BORBOLETA AZUL μου ?

    Φιλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή