Μαθήματα Ζωγραφικής One Stroke

Asimina's Art
One Stroke Elite Certifying Instructor
& Distributor - Greece

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Καθηστερημένα,αλλά όχι ξεχασμένα!!

Ευχαριστώ τη φίλη μου Μαρία που μου χάρισε αυτό το βραβείο και με ταξίδεψε στον κόσμο των παραμυθιών ... εκεί που όλα έχουν ένα ευτυχισμένο τέλος... ! Είχα ανάγκη αυτές τις μέρες να ξαναπιστέψω σε αυτό!!! Μαράκι μου ειλικρινά είναι φορές που πιστεύω ότι μπορείς και "βλέπεις" μέσα στην ψυχή μου! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ που είσαι φίλη μου!!
Όσο για το ανεκτίμητο βραβείο ΦΙΛΙΑΣ που με τιμά και με συγκινεί ιδιαίτερα ευχαριστώ πάρα πολύ τη Χαρά και τη Μαριάννα !Η φιλία για μένα είναι από τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή μου, μπορώ να στερηθώ πολλά πράγματα και να θυσιάσω ακόμα περισσότερα ... τους φίλους όμως ποτέ!
Γι αυτό λοιπόν θα ήθελα το βραβείο αυτό να το χαρίσω σε όλους εσάς που με τιμάτε με την παρουσία σας στο blog μου, που με ενθαρρύνετε αλλά και με συβουλεύετε με τα σχόλια σας και έτσι σας νιώθω δίπλα μου ( και ας μας χωρίζει μια οθόνη...)

2 σχόλια:

  1. Aσημίνα πολύ συγκινητικό αυτό που έγραψες!!! Σε ευχαριστώ πολυ για το βραβείο (μιας και σε νιώθω δίπλα μου αν και μόλις πρόσφατα) και εύχομαι να είσαι πάντα τόσο γλυκιά και δημιουργική

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πάντα να είσαι έτσι γλυκιά και χαμογελαστή.. και τα βραβεία θα έρχονται βροχή!!!!

    φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή