Μαθήματα Ζωγραφικής One Stroke

Asimina's Art
One Stroke Elite Certifying Instructor
& Distributor - Greece

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ONE STROKE!















ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ONE ONESTROKE!

ΜΟΝΟ ΜΕ 50,00 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΗΜΙΝΑ ( ELITE INSTRUCTOR ).....έκπτωση 50%

Θέλετε να μάθετε και εσεις να ζωγραφίζεται εύκολα και γρήγορα? Αγαπάτε τη ζωγραφική αλλά δεν είχατε χρόνο και χρήμα για να ασχοληθείτε?
Η νεα τεχνική της διακοσμητικής ζωγραφικής ONE STROKE που έχει εφαρμογή σε όλες τις επιφανειες ,δίνει την ευκαιρία σε όλους να μάθουν να ζωγραφίζουν .

Στο πιστοποιημένο εργαστήριο της ΟNE STROKE και με δασκάλα την Ασημίνα ( αποκλειστική αντιπρόσωπο της τεχνικής απο την Αμερική και εκπαιδευμένη από την Donna Dewberry ), θα μάθετε τα μυστικά της τεχνικής .

Θέλετε να έρθετε στο χώρο μας και να ζωγραφίζουμε παρέα ? Τώρα μπορείτε και εσείς να απολαύσετε το καφεδάκι σας ζωγραφίζοντας όμορφες δημιουργίες.

τηλ.επικοινωνιας 6932949300 και 2114093607

8 σχόλια:

  1. Που γίνονται τα μαθήματα; πολύ πολύ όμορφες δημιουργίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κοριτσια σας ευχαριστω πολυ! Σωτηρια σου εστειλα μηνυμα στο mail σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς σε βρήκα!Ταλαντούχα! Μου αρέσει η μέθοδος αυτή κι έχω δει αρκετά video, όμως δεν την έχω επιχειρήσει.Κρίμα που μένω εκτός Αθηνών, ώστε να παρακολουθούσα τα σεμινάρια σου!Καλή και δημιουργική συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωτηρια μου καλημερα, τα μαθηματα γινονται στα Σεπόλια πολυ κοντα στο μετρό.Θα χαρω πολυ αν καταφερεις να περασεις και να δεις τα εργα απο κοντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή