Μαθήματα Ζωγραφικής One Stroke

Asimina's Art
One Stroke Elite Certifying Instructor
& Distributor - Greece

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ-ΣΑΝΔΑΛΙΑ
Μια που η τεχνική ζωγραφικής One Stroke δεν έχει όρια σε επιφάνειες εφαρμογής και ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνει , ελάτε να ζωγραφίσουμε τα σανδάλια μας και να τους χαρίσουμε πρωτότυπη και μοναδική ομορφιά!! Θα ζωγραφίσουμε πάνω στο δέρμα ή όχι , θα κάνουμε φόντο και πώς, μπορούμε να συνδιάσουμε και άλλες επιφάνειες , με τι χρώματα θα δουλέψω και πόσο ανεξίτηλα μπορεί να είναι πάνω στο δερμάτινο σανδάλι, στη δερματίνη ή στο πλαστικό?? Όπως καταλάβατε το μάθημα δεν είναι μόνο ζωγραφική αλλά και πρωτότυπες ιδέες για συνδιασμό υλικών και πώς να τις εφαρμόσετε.

ΣΑΒΒΑΤΟ    5/5/2012 ώρα 15.οο μμ
 ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες
 κόστος σεμιναρίου : 18 ευρώ ( χωρίς τα υλικά)
 Κόστος υλικών : εξαρτάται από τα υλικά που έχετε οπότε καλύτερα είναι να μιλήσουμε τηλεφωνικώς.
 Το μάθημα μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι έχουν παρακολουθήσει τουλάχιστον το 1ο βασικό μάθημα!!!

Δηλώστε συμμετοχή στο 2114093607

4 σχόλια:

  1. Ζηλεύω! Θα κάνετε και τον Ιούλιο τέτοια σεμινάρια; Πότε κλείνεις για καλοκαίρι;Θα σε προλάβω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεσποινακι μου μη ζηλευεις, όλα θα τα κάνουμε. Τον Ιούλιο θα είμαι εδω εώς τις 5 του μήνα και μετα φεύγω για Αμερική!!!! Αν δεν τα καταφέρεις εώς τότε να ξέρεις ότι το εργαστήριο θα είναι ανοιχτό και θα γίνονται μαθήματα με δασκάλα πιστοποιημένη ,οι ημερομηνίες θα αναρτηθούν στο www.onestroke.gr. Φιλακια πολλα και συνέχισε τις καταπληκτικές δημιουργίες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ, μόλις τώρα είδα το ποστ!!!! Δεν πρόλαβαααααα :( Θα ανεβάσετε φωτογραφίες τουλάχιστον? Υ.Γ. Τα χρωματάκια στα σανδάλια τα δερμάτινα που βλέπω στη φωτογραφία είναι ακρυλικά? Δεν έχουν φόβο να ξεβάψουν?

    ΙΩΑΝΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή