Μαθήματα Ζωγραφικής One Stroke

Asimina's Art
One Stroke Elite Certifying Instructor
& Distributor - Greece

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Κλείνω τα 42!!!!

Σήμερα σβήνω 42 κεράκια και θα ήθελα πολύ να σας κεράσω ένα κομμάτι τούρτα αλλά δυστυχώς ο blogger για κάποιο λόγο δεν μου επιτρέπει να ανεβάσω φωτογραφίες!!!

Επειδή όμως πιστεύω οτι όλα γίνονται για κάποιο λόγο αποφάσισα να χαρίσω άλλο ένα μάθημα για την τεχνική One Stroke ( βασικό ή μοτίβο)

Όσοι και όσες λοιπόν ενδιαφέρεστε αφήστε ένα σχόλιο και την άλλη Παρασκευή στις 27/05 θα κάνω την κλήρωση.

Σήμερα στο εργαστήριο θα μαζευτούμε για να φάμε ένα κομμάτι τούρτα ,να περάσουμε καλά και να γνωριστούν και οι φίλοι της One Stroke.

Θα χαρώ πολύ αν τα καταφέρετε και περάσετε μια βόλτα.

Την ευχή μου φέτος θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας μια και μας αφορά όλους...
Εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλους μας και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για εμας και τα παιδιά μας.Νομίζω οτι δεν μπορώ να ζητήσω τίποτα άλλο...είναι ήδη πολλά αυτά...

Ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε είναι μια συνήθεια που ακολουθώ από μικρή ...Οι αλλαγές πολλές ... ένα ταξίδι στην Αμερική - που τώρα πια συνειδητοποιώ πόσο τολμηρό ήταν- νέος επαγγελματικός ορίζοντας με νέα δρομάκια γεμάτα εκπλήξεις ( δυσάρεστες και ευχάριστες), όνειρα να ξεδιπλώνονται...
Αλλαγές στο σπίτι...ο μικρός μου πήγε στην πρώτη δημοτικού και έμαθε να διαβάζει...η κόρη μου στην έκτη τάξη πια ξέφυγε απο το παιδικό και βλέπω μια μικρή κυρία γεμάτη ανησυχίες και εγώ αναρωτιέμαι... πότε έγιναν όλα αυτα???
Έφυγε ο αγαπημένος θείος μου από τη ζωή έτσι ξαφνικά και μας σόκαρε όλους...ας μην επεκταθώ καλύτερα...

Νέες γνωριμίες ,καινούργιες φιλίες ...ελπίδα!

Να σται όλοι καλά και σας ευχαριστώ ειλικρινά πολύ για όλα!

27 σχόλια:

  1. Ασημινα,χρονια σου πολλα!!!Πολυχρονη κι ευτυχισμενη!!!Πολυ θα ηθελα να τα καταφερω να σε γνωρισω κι απο κοντα και φυσικα να μου μαθεις τα μυστικα της τεχνικης σου!!!μονο χαρες απο δω και στο εξης ,να αρχισεις να ανταμοιβεσαι για τους κοπους σου που φαινονται στα υπεροχα εργα που μας χαριζεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια Πολλά! Πολύχρονη να έχεις ότι επιθυμείς!

    όσο για το πρόβλημα πες μερικές λεπτομέρειες ή στείλε μου ενα mail , λογικά θα μπορώ να βοηθήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια σου πολλά πολλά,καλή επιτυχία σε ότι κάνεις.Να είσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά κι από δω!!! Μην με συμπεριλάβετε στην κλήρωση, ήθελα απλά να ευχηθώ!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ασημινάκι σου εύχομαι κούκλα μου τα καλλίτερα στη ζωή σου απο εδώ και στο εξής!Μόνο δρόμοι φωτεινοί ν ανοίγονται μπροστά σου και να τους περπατάς με τόλμη και όνειρα.Να σε χαίρονται τα παιδάκια σου κι εμείς! Φιλάκια πολλά ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!
    Φιλιά Χαρά

    Υ.Γ. και να κληρωθώ δύσκολο...δίνω την ευκαιρία σ αλλον,εύχομαι να το απολαύσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ασημίνα μου χρόνια σου πολλά κορίτσι μου, να είσαι χιλιόχρονη και καλόχρονη!
    Πάντα επιτυχίες εύχομαι στην ζωή σου, αν και η μεγαλύτερη επιτυχία και ευτυχία είναι τα ζουζούνια σου, να τα χαίρεσαι και να τα καμαρώνεις πάντα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ασημινα,ξεχασα να συμπληρωσω να μην με συμπεριλαβεις στην κληρωση,και να κερδισω το υπεροχο δωρακι σου ειμαι λιγο μακρυα για να ερθω...ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να τα εκατοστήσεις Ασημίνα μου και ότι επιθυμείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποια 42 βρε Ασημίνα,θα με τρελάνεις; Πιο εύκολα θα πίστευα το 24!Τέλος πάντων, για να το λες εσύ έτσι θα'ναι!Όσα και να κλείνεις ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ και από δω,μακάρι να μπορούσα να περάσω,μου έλειψε πολύ το εργαστήρι και .... αλλά δε θα χαθούμε θα έρθω τον Ιούνιο (ελπίζω!)
    Φιλάκια και πάλι πολλές ευχές για ό,τι καλύτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!ΘΑΥΜΑΖΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ !!!!ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΓΙΑΥΤΟ ΒΟΛΤΑΡΩ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!!!! ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα,πάντα να δημιουργείς, να μοιράζεις τις γνώσεις σου και να κάνεις τους άλλους ευτυχισμένους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλή και αγαπημένη φίλη σου!! ευχομαι τα καλύτερα για σένα να είναι μπροστά...να ηρεμήσεις από τις ένοιες και όλα να πάνε κατά ευχή!!!να ξέρεις ότι είμαι δίπλα σου και έτοιμη να ακούσω και αν χρειαστεί να βοηθήσω..να είσαι χιλιόχρονη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρόνια πολλά και καλά Ασημίνα!! Ό,τι επιθυμείς για εσένα και την οικογένεια σου να πραγματοποιηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ασημίνα, Χρόνια Πολλά με υγεία και αγάπη σε σένα και στην οικογένειά σου. Εύχομαι ο απολογισμός της επόμενης χρονιάς σου να είναι τόσο όμορφος όσο τα χρώματα που χρησιμοποιείς στις δημιουργίες σου...
    Φανή από Πύργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. χρονια πολλαααααααα!!!!!!!....Να εισαι παντα υγιης γεματη θετικη ενεργεια και αστειρευτη δημιουργικοτητα!!!Μονο χαρες να συναντησεις!!!!φιλια πολλαααααΧ2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΟΤΙ ΠΟΘΕΙς ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. γλυκο μου Ασημινάκι!η ζωή είναι πάντα αναπάντεχη και αυτή είναι η μαγεία της...μας εκπλήσει δυσάρεστα και ευχάριστα..ευχομαι μόνο χαρές στο εξής και να απολάυσεις τους καρπούς των κόπων σου!πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ασημίνα, χρόνια καλά και ευτυχισμένα με υγεία.Να χαίρεσαι την οικογένεια. Ο blogger μας περιπαίζει, αλλά εμείς δεν το βάζουμε κάτω. Όσο για τα παιδιά μεγαλώνουν από την μια μέρα στην άλλη και εμείς δεν το παίρνουμε είδηση.Σου εύχομαι στην ζωή σου να έχεις πάντα επιτυχίες και να θυμάσαι: Ο τολμών νικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. xρονια σου πολλα ...παντα δημιουργικη και με υγεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρόνια Πολλά και καλά!!
    Με υγεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΣΗΜΙΝΑ !!ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ!!
    ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΝΑΣΑΙ ΓΕΡΗ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ.....ΤΟ ΦΩΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πέρασα για ευχές !!!! Σου εύχομαι ολόψυχα χρονιά πολλά κι ευτυχισμένα και να έχεις υγεία αγάπη κι ευτυχία στην ζωή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρόνια σου πολλά! Να τα εκατοστήσεις!Έχουμε την ίδια ηλικία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εχω μια εβδομαδα και κάτι να έρθω και εχω πάθει στέρηση.. ας ειναι καλα οι εξετασεις του γιού μου που αν τον αφήσω θα του πουν ραντεβού τον Σεπτέμβρη... ο χώρος που έχεις δημιουργήσει έχει πολύ θετική αύρα όπως και εσύ.. περιμένω πως και πως να ξανάρθω και δεν θα ξεκολλήσω.... φιλάκια.. ΣΟΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ασημίνα Χρόνια Πολλά και πάντα γερή και καλότυχη!Εχω στο πρόγραμμα να ελθω να μάθω την τεχνική σου απο Σεπτέμβριο ,οπότε θα γνωριστούμε, πάντως όλο καλά ακούω για σένα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μίνα μου εγώ σου στέλνω τις ευχές μου μεταχρονολογημένα μια και έχασα πολλές αναρτήσεις φίλων λόγων των προβλημάτων που είχαμε με τηλέφωνο και Internet.
    Σου εύχομαι λοιπόν να ΄σαι γερή, δυνατή, δημιουργική και να μας δίνεις, έτσι όπως ξέρεις εσύ, τα καλλιτεχνικά σου φώτα!!
    Τα φιλιά μου, θα έλθω κάποια μέρα από το εργαστήρι να τα πούμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή