Μαθήματα Ζωγραφικής One Stroke

Asimina's Art
One Stroke Elite Certifying Instructor
& Distributor - Greece

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

PATCHWORK ΣΕ ΤΟΙΧΟ




Μια που πλησιάζει ο Σεπτέμβρης και θα ανοίξουν τα σχολεία (...κάθε κατεργάρης στον πάγκο του που μου έλεγε ο παππούς μου) είπαμε να κάνουμε μερικές αλλαγές στα δωμάτια μας , έτσι για ανανέωση!!
Στην κρεβατοκάμαρα μου αφού την έβαψα με νέα χρώματα , τοποθέτησα το καινούργιο γραφείο του μικρού μου γιού που θα πάει φέτος στην πρώτη τάξη !!!
Δυστυχώς λόγω έλλειψη χώρου δεν μπορούσε να μπει στο υπνοδωμάτιο του!!
Ήθελα όμως να κάνω μια αλλαγή και στο δωμάτιο της κόρης μου για να μην έχει παράπονο και σκέφτηκα να κολλήσω στον τοίχο φελλό και το περιθώριο να το ζωγραφίσω patchwork δημιουργώντας έναν πρωτότυπο πίνακα ανακοινώσεων !!
Ελπίζω να της αρέσει και να την ενθουσιάσει !!

7 σχόλια:

  1. Πολύ καλή δουλειά!!!!!!!!
    Έιμαι σίγουρη ότι θα της αρέσει!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρέσει πολύ!!! Απο οτι έχω καταλάβει και απο τις προηγουμενες σου αναρτήσεις είναι ζωγραφισμένο έτσι? Μοιάζει σαν να είναι υφάσματα γαζωμένα το ένα πάνω στο άλλο!!! Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφο, θα το χαρεί σίγουρα!!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαρία μου ,ναι είναι όλο ζωγραφισμένο και έχω χρησιμοποιήσει πλαστικά χρώματα , τον φελλό τον κόλλησα με ταινία διπλής όψης και τον στήριξα και με καρφάκια !Σ' ευχαριστώ πολύ!

    Μπέττυ μου σε ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειναι υπεροχες παντα οι δημιουργιες σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν και προτιμώ τα decoupage σου που διαπρέπεις,
    δεν μπορώ να μην θαυμάσω και την νέα σου τεχνική.Είμαι σίγουρη οτι τα παιδιά θα εκτιμήσουν δεόντως την προσπάθεια ανανέωσης που έκανες στους χώρους τους και θάναι περήφανα που έχουν μια τόσο δημιουργική και ταλαντούχα μαμά.
    Χαίρομαι που σε ξαναβρήκα μου λειψες και μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή