Μαθήματα Ζωγραφικής One Stroke

Asimina's Art
One Stroke Elite Certifying Instructor
& Distributor - Greece

Κυριακή, 20 Ιουνίου 2010

ΒΡΑΒΕΙΑ !!


Ευχαριστώ πάρα πολύ τις φίλες μου Ελευθερία και Χαρά που μου χάρισαν από ένα βραβείο η καθεμία ! Με συγκινήσατε και με τιμήσατε ιδιαίτερα! Χαίρομαι που η δουλειά μου και η προσπάθεια μου να δημιουργήσω αφήνει όμορφες εντυπώσεις !
Με την σειρά μου λοιπόν θα ήθελα να χαρίσω και εγώ σε 5 μπλοκοφίλες αυτό το βραβείο !

Στην Κατερίνα με τα καταπληκτικά σαπουνάκια της που μας μοσχομύρισε και στόλισε το μπάνιο μας ,γιατί χαρίζει απλόχερα τις γνώσεις της και τις ιδέες της και ξέρει να τολμά !!

Στη Μαρία που είμαι θαυμάστρια των έργων της ( και είμαι ευτυχής που έχω 2 από αυτά στο σπίτι μου και την ευχαριστώ πολύ για αυτό) , αλλά κυρίως γιατί είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που σε κοιτούν στα μάτια και ξέρουν να στέκονται δίπλα σου!

Στην Ελευθερία που κάνει καταπληκτική δουλειά με το " Βάλε Φαντασία " και την ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο της και χαίρομαι ιδαίτερα γιατί πλέον με την δουλεία της και τις ιδέες της θα έχουμε κοντά μας και τα κορίτσια από την επαρχεία !

Στη Χαρά γιατί το μπλοκ της ,που φιλοξενεί τις πανέμορφες δημιουργίες της γεμάτες φαντασία, είναι μια πηγή συναισθημάτων και σκέψεων που χαίρομαι να διαβάζω και την ευχαριστώ πολύ που τα μοιράζεται μαζί μας

Στην Κλεονίκη που ζωγραφίζει καταπληκτικά και ξέρει να δίνει ζωή σε άψυχα και παλιά πράγματα !


Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις φίλες που επισκέπτονται το μπλοκ μου ,με τιμάτε με την παρουσία σας και τα σχόλια σας με βοηθούν να γίνω καλύτερη και να συνεχίσω να δημιουργώ !

Βραβεία ανήκουν σε όλες εσάς που ονειρεύεστε και δημιουργείτε και έχετε τη διάθεση να μοιράζεστε σκέψεις και δημιουργίες !! Νιώθω ότι είμαστε μια μεγάλη παρέα με με κοινό στόχο τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!!2 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΧΑ-ΡΙ-ΣΤΩΩΩ!!!
    Δεν μπορώ τίποτ άλλο να πώ
    πιο απλό, πιο βαθύ, πιό μεγάλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μινάκι μου, γειά! Είναι φανερό ότι... αλληλοθαυμαζόμαστε! Αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μου!!! Ελπίζω να είσαι καλά... Θέλω να σε δω! Σάγαπώ πολύ! Και ευχαριστώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή