Μαθήματα Ζωγραφικής One Stroke

Asimina's Art
One Stroke Elite Certifying Instructor
& Distributor - Greece

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Χρόνια πολλά "μαλούνα"!

Αυτό είναι το δώρο που μου χάρισαν τα ζουζούνια μου για την γιορτή της μητέρας!! Η κόρη μου ( 11 χρονών ) χειροτέχνισε την κορνίζα και ο γιός μου ( 6 χρονών ) τ0 εσωτερικό της !!!Οι αγκαλιές τους με γεμίζουν κάθε μέρα με ευτυχία!! Τι άλλο να ζητήσω σαν μητέρα εκτός απο το να είναι πάντα γερά!!!!
Χρόνια πολλά και στη μαμά μου που είναι πάντα δίπλα μου και εύχομαι όλες οι μανούλες του κόσμου να είναι γερές ,να χαίρονται τα παιδάκια τους !
Ας οπλιστούμε με δύναμη ,υπομονή και αισιοδοξία γιατί έρχονται δύσκολοι καιροί -κυρίως για τα παιδιά μας !! Χαμόγελα και αισιοδοξία κορίτσια!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!

4 σχόλια:

  1. Ναι Μίνα μου! Μόνο η υπομονή και η αισιοδοξία θα μας σώσει! Γιατί οι γυναίκες έχουν φανεί μες στη ιστορία ότι είναι οι στυλοβάτες της οικογένειας! Κι ότι στα δύσκολα εκείνες κρατάνε το τιμόνι!... Ας είναι καλά όλες οι μανούλες του κόσμου, να αντέχουν να συμπαραστέκονται και να αγαπάνε... Παιδιά και συντρόφους!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χρονια πολλα να χαιρεσαι τα παιδακια σου και την μανουλα σου!!!Με γειά και ευτυχία σε όλους σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορείς να μην είσαι ευτυχισμένη "μαλούνα" με τέτοιο δώρο; Να τα χαίρεσαι και να τα δείς να μεγαλώνουν γερά. Μόνο χαρές πάρεις απ αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Muchas gracias por tu visita! Tus trabajos son preciosos!!!
    Besos, desde Buenos Aires, Argentina,
    Sandra
    www.decoupageyalgomas.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή