Μαθήματα Ζωγραφικής One Stroke

Asimina's Art
One Stroke Elite Certifying Instructor
& Distributor - Greece

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, κλήρωση!
Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη!!!Εύχομαι υγεία σε όλους και δύναμη!!!
Ελπίζω να ξεκουραστήκατε και να ξεφύγατε από την καθημερινότητα , ο καθένας με τον τρόπο του!

Σας οφείλω μια κλήρωση που δεν την ξέχασα, αλλά οι προετοιμασίες για το Πάσχα δεν μου άφησαν χρόνο για να την κάνω νωρίτερα.

Θα αριθμήσω τα σχόλιά σας με την σειρά που τα έχετε γράψει και θα αφαιρέσω κάποια που δεν είχαν σκοπό τη συμμετοχή τους στην κλήρωση ,όπως επίσης και τα 2 τελευταία της Lourdi και της Handmade που γράφτηκαν μετά τις 15/04 ( μια που είχα αναφέρει οτι η συμμετοχή για την κλήρωση θα είναι ως τις 15/4).

1. foufoula 89
2.Magdalene B.
3.Δέσποινα
4.Nadia
5.Maria Z
6.Ευγενία
7.Σοφία Δημοπούλου
8.Anthivolon
9.Lefkothea
10.Μαρια απο Κινέττα
11.Creative for fun
12.Μυρτώ

Και η τυχερή είναι η Creative for fun!!!!
Γωγώ σε περιμένω στο εργαστήριο όποτε το αποφασίσεις να γνωριστούμε από κοντα και να παρακολουθήσεις το Βασικό 1 σεμινάριο της One Stroke!!!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για την συμμετοχή σας και θα ακολουθήσουν και άλλες κληρώσεις .
True Random Number Generator 11Powered by RANDOM.ORG

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2011


Καλό μήνα σε όλους!!!!!!!!
Ένας μήνας που θα μας φέρει την Άνοιξη με τα όμορφα και ζεστά χρώματά της ,με τα λουλούδια να γεμίζουν τους αγρούς και να στολίζουν τους κήπους και τις βεράντες μας,αλλά θα μας φέρει και τη γιορτή του Πάσχα που κάθε σπίτι θα γεμίσει με χαρά και μυρωδιές από κουλούρια .
Τα υπόλοιπα ....όπως το μάζεμα των χαλιών και το ¨ανέβασμα¨των χειμωνιάτικων ρούχων δεν θέλω να το σκέφτομαι!!!Από όλο αυτό θα κρατήσω μόνο τη στιγμή που τα παιδάκια μου δοκιμάζουν τα περσινά τους ρούχα και ανακαλύπτω πόσο μεγάλωσαν και χαίρομαι πολύ!

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τιε επισκέψεις σας στο blog μου και χαίρομαι πολύ που οι φίλοι αναγνώστες ξεπέρασαν τους 200!

Γι' αυτό θα ήθελα να κάνω μια κλήρωση....

Όσοι λοιπόν αφήσετε ένα σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση θα λάβετε μέρος σε κλήρωση για να κερδίσετε ένα δωρεάν μάθημα στο εργαστήριο της ONE STROKE (ή βασικό ή μάθημα μοτίβου).

Εάν λοιπόν ενδιαφέρεστε αφήστε ένα σχόλιο έως τις 15/04 .

Σας ευχαριστώ πολύ!!